Waarschuwing: malafide klusjesmannen teisteren provincie

Hollands Kroon – De politie IJmond waarschuwt voor malafide klusjesmannen in de hele provincie. Een recente melding vanuit Velserbroek is de aanleiding voor de waarschuwing. “Deze oplichters bieden hun diensten aan, die meestal bestaan uit reparatie- of onderhoudsklussen, zoals de schoorsteen vegen of de gevel reinigen of stoffeerdersklussen”, aldus de politie op hun Facebookpagina.

De werkzaamheden worden vervolgens niet goed uitgevoerd en de gevraagde prijzen staan niet in verhouding tot het geleverde werk. “In sommige gevallen proberen deze malafide klusjesmannen hun geld te krijgen door intimiderend op te treden”, zo waarschuwt het bericht,meldt onze nieuwspartner RTVNH

De politie adviseert mensen niet in zee te gaan met mensen die ongevraagd langskomen. Mocht er toch iets voorvallen, dan adviseren ze 112 te bellen.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.