Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt, in de middag opklaringen

Hollands Kroon – Dinsdag is het bewolkt en aanvankelijk kan het nevelig en plaatselijk mistig zijn. Tijdens de middaguren is er kans op een opklaring. Blijft het bewolkt dan stijgt de temperatuur niet verder dan tot een graad of 7. Klaart het op dan kan het 11 graden worden. De wind waait zwak tot matig uit het noorden tot noordoosten. Woensdag en donderdag is het opnieuw zonnig en schraal weer.

Na donderdag trekt de bewolking weer verder dicht en draait de wind van noordoost naar noord/noordwest en trekt aan tot matig 4Bft. De temperatuur blijft schommelen rond de 8 graden overdag en rond de 4 graden in de nachten.

eps_pluim_tt_06235

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.