Hollands Kroon Actueel

Ontmoetingsdiner Wieringerwerf

Wieringerwerf – De ontmoetingsdiner in de maand april vind 15 april plaats in het Kompas aan Meeuwstraat 44 in Wieringerwerf. Op deze avond is iedereen van harte welkom om vanaf 17.45 uur binnen te lopen en om deel te nemen aan een meer-gangen diner.

Het doel van het Ontmoetingsdiner is om iemand die niet zoveel buiten de deur komt, of vaak alleen moet dineren (jong of oud) eens een gezellige avond te bezorgen. Het maakt niet uit of men is aangesloten bij één van de kerken of juist niet kerkelijk is.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 april bij de gastvrouwen Anneke Zuidhof (tel. 0227-577223), Trudy van Arkel (tel. 0227-823136) of Marjan Lettinga (tel. 0227-581492). De kosten bedragen € 5,- per persoon en mochten er problemen zijn met vervoer, meldt u dat dan even als u zich opgeeft, dan wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

Reacties

HKA-ARCHIEF

Veteranenontmoeting op Koningsdag

hkredactie

Lagere school “De Brug” in Sint Maartensbrug 100 jaar, tijd voor een reunie

hkredactie

Bezoek kleinzonen gesneuvelde vliegers WOII

hkredactie