Action heeft lak aan duurzaamheid

Hollands Kroon – Dit meldt Rank A Brand, die 700 bedrijven in Nederland beoordeelde op hun duurzaamheid. De onderzochte bedrijven komen uit de electronicasector, de voedingsindustrie en de kledingsindustrie, en er werd vooral gekeken naar de arbeidsomstandigheden en de duurzaamheid bij de productie in lagelonenlanden.

Directeur Radboud van Delft laat weten dat Action wel bedroevend laat scoort in deze lijst, met een score van 4 van de te behalen 36 punten staat Action stijf onderaan de ranglijst van duurzame bedrijven.

Action heeft kennisgenomen van het onderzoek en zal later vandaag met een persbericht naar buiten komen waarin zij reageren op dit onderzoek.  Ruim 60% van de Nederlandse huishoudens komen regelmatig bij Action over de vloer, cijfers die vergelijkbaar zijn met supermarktketens als Lidl en de Jumbo. Maar de concurrentie zit niet stil, winkels als de Voordeelshop en de Big Bazar timmeren stevig aan de weg en openen meer en meer winkels.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.