Weerbericht Hollands Kroon – zonnig en vrij warm, het wordt 27 graden

HOLLANDS KROON – Vandaag is het droog, zonnig en warm met middagtemperaturen tussen 24 en 27 graden. De wind is opnieuw matig uit het noordoosten. Ook maandag en dinsdag duurt het zomers warme weer voort. Wel neemt op dinsdag de kans op een bui toe. Vanaf woensdag wordt het minder warm door luchtaanvoer uit het noorden.

Het weer voor de aankomende 7 dagen

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon. De temperatuur daalt tot 16 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 14 °C. De wind is matig, windkracht 4. In het weekend neemt de kans op neerslag toe en wordt het overdag warmer, maar ’s nachts kouder.

Reageer op dit onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.