MindZ en Actief Talent expositie Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – MindZ en Actief Talent uit Den Helder exposeren van 9 juli tot en met 7 augustus hun kunstwerken in de Watertoren van Wieringerwaard aan Molenweg 41. De stukken zijn van donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur te bewonderen in de Reinwaterkelder en op de eerste ring van de Watertoren. 

MindZ is dagbesteding van mensen met een psychiatrische aandoening, de spullen worden geupcycled tot hele aparte kunst. Actief Talent is dagbesteding van mensen met een verslavingsachtergrond, zij doen aan recycling van spullen, wat zorgt voor prachtige creaties.

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.