Weerbericht Hollands Kroon – kans op (mot)regen

HOLLANDS KROON – Vandaag is het bewolkt en vooral in de ochtend valt er wat (mot)regen. Daarna meest droog weer en maxima tot 21 graden. De wind waait matig uit het westen. 

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 20 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 19 °C.

Het weer voor na zondag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met woensdag kans op onweer. De temperatuur stijgt tot 21 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 16 °C. De wind is matig, windkracht 4. Vanaf vrijdag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 19 °C.

 

Reageer op dit onderwerp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.