Hollands Kroon Actueel

20-jarige automobiliste onwel door GHB

REGIO – De politie in Den Helder heeft woensdagavond een 20-jarige vrouwelijke bestuurder uit haar auto moeten halen. Ze was amper aanspreekbaar. Politieagenten reden rond 21.40 uur op de rotonde Parallelweg – Middenweg en zagen hoe de auto van de vrouw van de rijbaan af raakte en op het fietspad doorreed, waarna zij daar tot stilstand kwam,meldt NH.

In de auto zagen de agenten dat de vrouw onwel was geworden en nauwelijks meer aanspreekbaar was. Naast haar lag een flesje met waarschijnlijk GHB. De vrouw is door de politie snel in een stabiele houding gelegd, waarna zij in het ziekenhuis is onderzocht.

Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen en het NFI zal haar bloed testen op de aanwezigheid van drugs

Reageer op dit onderwerp