Hollands Kroon Actueel

Zing mee met Meezingkoor Wieringen

WIERINGERWERF – Meezingkoor Wieringen gaat zaterdag 17 september van start met een nieuw seizoen. Iedereen die levensliederen wil meezingen is van harte welkom in café-restaurant De Maaier in Wieringerwerf. Mooi zingen of ervaring is niet noodzakelijk. 

Op Wieringen wordt er al veertien  seizoenen lang de smartlap en het levenslied gezongen. Veertien seizoenen is al best een lange tijd. De formule die gebruikt wordt staat bekend als de “ Wieringer” methode. Eenmaal per maand wordt er een groot meezingkoor gevormd. De organisatie zorgt voor de mappen die op de zangavond ter beschikking worden gesteld. De muzikale begeleiding bestaat uit accordeons, bas en drum.

Er is geen dirigent , een voorzanger heeft de leiding over het gelijk beginnen en gelijk eindigen. .Op een zangavond worden er ongeveer vierentwintig liedjes gezongen,deze  liederen zijn zeer divers van aard. Vanaf November tot en met April is er elke derde zaterdag van de maand een meezing avond in café   “De Maaier”  Terpstraat 1  in Wieringerwerf.

Een kleine vergoeding van € 2,- wordt gevraagd voor gebruik van de meezingmap. Aanvang 20.30 uur en de zaal is om 20.00 uur open. Bel voor meer infomatie met Thea Rusting, tel. 0227-511833.

Reageer op dit onderwerp