Hollands Kroon Actueel

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Action Kidsfun vingerlampjes

ZWAAGDIJK-OOST – Jono Toys heeft bij controle vastgesteld dat de knoopcel batterijen, door een productiefout, los kunnen komen uit de houder van het vingerlampje. Hierdoor kan bij gebruik door kinderen jonger dan 3 jaar verstikkingsgevaar optreden. De vingerlampjes (artikelnummer 2506511) zijn verkocht bij Action.

Mocht u in het bezit zijn van dit artikel dan verzoeken wij u dit terug te brengen naar het dichtstbijzijnde Action filiaal. Hier wordt het aankoopbedrag aan u terugbetaald. Importeur Jono Toys bv hecht sterk aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Wij bieden u daarom onze welgemeende excuses aan voor het ongemak en danken u voor uw medewerking. Voor verdere vragen kunt u terecht bij info@jonotoys.nl, tel. 0031 (0)599 620579.

Reageer op dit onderwerp