Dag twee van de ‘Fix je fiets’ actie!

ANNA PAULOWNA – Het was weer vroeg dag voor de mensen van de politie die in hun strijd tegen fietsen met ondeugelijke verlichting zoveel mogelijk de mensen hier op aanspreken en waar nodig is een lampje krijgen.

Vanochtend stonden zij op de Randweg in Anna Paulowna waar 252 fietsers werden gecontroleerd en maar 13 de verlichting niet voorelkaar hadden. De politie is dan ook trots dat de jeugd in Anna Paulowna de fietsverlichting zo goed voor mekaar heeft.  De 13 die dit niet voor mekaar hadden kregen een nieuw lampje en een brief voor hun ouders waarin nogmaals wordt gewezen op het hebben van ondeugelijke verlichting en de boete die hier normaal voor wordt gegeven.

Waar ze morgen opduiken? Misschien wel bij jou in het dorp.

Reageer op dit onderwerp