Hollands Kroon Actueel

Automobiliste in kritieke toestand na ongeval A7 Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Bij een ernstig ongeval op de A7 ter hoogte van het Van der Valk restaurant is aan het eind van de middag een automobiliste levensgevaarlijk gewond geraakt, de vrouw is met haar auto door een bewijzeringsbord gereden, daarna in een greppel gekomen en is daar met een zwaar beschadigde auto tot stilstand gekomen.

Een vrachtwagenchauffeur vertelde aan onze verslaggever dat hij het ongeval heeft zien gebeuren en direct met anderen naar de auto is toegerend en heeft geprobeerd hulp te verlenen. ,,Ze lag er heel raar bij en ik vermoedde toen al zij waarschijnlijk niet meer in leven zou zijn,” vertelde de vrachtwagenchauffeur.

De massaal opgeroepen hulpdiensten hebben de vrouw uit de auto gehaald en zijn direct begonnen met reanimeren, de trauma-arts die door de traumahelicopter werd gebracht is na ongeveer 10 minuten alweer vertrokken. De vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis toegebracht.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval, de auto is door een bergingsbedrijf weggehaald.

Reageer op dit onderwerp