Gymnastiekvereniging Advendo Wieringerwerf gaat weer van start

WIERINGERWERF – Gymnastiekvereniging Advendo Wieringerwerf gaat in het nieuwe jaar fris van start! Alle lessen beginnen vanaf maandag 9 januari. Ook goede voornemens voor het nieuwe jaar? In plaats van steps wordt voortaan op maandag van 20.15 tot 21.15 uur een geheel nieuwe les Urban gym gegeven.

Een sportief uur vol afwisselende oefeningen, bedoeld voor jong volwassenen! De les kan bijvoorbeeld bestaan uit onder andere power-steps, cardio boxing, circuittraining en strakke buik workout. Uiteraard altijd met bijbehorende warming-up en cooling down.

Kijk voor het actuele lesrooster op www.advendo-gym.nl. De eerste drie lessen zijn gratis. Daarnaast is de vereniging voor verschillende lessen voor volwassenen op zoek naar leiding.

Kijk voor meer informatie over de lessen en contactgegevens op www.advendo-gym.nl of mail naar advendo-gym@outlook.com.

[signoff]

Reageer op dit onderwerp