Kwartet Quatre Bouches in de Hippolytuskerk Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – In de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef vindt zondag 29 januari om 15.30 uur een kaarslichtconcert plaats met medewerking van kwartet Quatre Bouches.

Dit kwartet wordt gevormd door sopraan Bauwien van der Meer, alt Petra Ehrismann, tenor Gerben Houba en bariton Michel Poels. Met het a capella programma FusionKitchen trakteert Quatre Bouches de bezoekers op muzikale lekkernijen uit de hele wereld. Het ensemble was met zijn kamermuziektheater te horen in diverse Nederlandse concertzalen en op festivals als het Grachtenfestival Amsterdam, de Rotterdamse Operadagen en het Festival Kamerklanken in ’s Hertogenbosch.

Ook speelden zij met veel succes in het Concertgebouw in Amsterdam, in de Spiegelzaal van het Amstelhotel en op andere bijzondere podia. In het najaar van 2015 vierde het kwartet zijn tienjarig jubileum met het programma FusionKitchen.

Kaarten voor deze middag zijn in de kerk verkrijgbaar voor € 13,-. Reserveren kan op www.dekroonconcerten.nl of per e-mail: info@dekroonconcerten.nl. Telefonisch reserveren kan bij Jim Vink, tel. 0227-595204 of Gerda Visser, tel. 0227-592509.

Reageer op dit onderwerp