Winkel’s Harmonie en Toetti

Winkel’s Harmonie en Toetti geven zondagmiddag concert

WINKEL – Winkel’s Harmonie is het nieuwe jaar goed begonnen en dat laten ze zondag 22 januari om 15.00 uur horen in de de Lucaskerk aan Dorpsstraat 177 in Winkel tijdens ‘een spetterend concert’. Bezoekers hoeven niet bang te zijn om nat gespetterd te worden, maar alle muziek stukken hebben titels met het thema water.

Tijdens het concert is van alles te beleven. In gedachten kan het publiek de piraten voorbij zien varen, ten strijde trekken met de Rainbow Warrior van Greenpeace, kijken naar een mooi rivierlandschap of genieten van een verfrissende regenbui in een warme zomer.

Opleidingsorkest Toetti neemt het publiek met heel veel spectaculaire effecten mee in het verhaal van de ark van Noach. Er zijn zelfs speciale muziekinstrumenten gemaakt door een lid van de vereniging zoals een windmachine en een regenmaker om deze effecten nog beter tot zijn recht te laten komen. De entree is gratis. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.

Reageer op dit onderwerp