Hollands Kroon Actueel

Gniffel’s spannende strijd

MEDEMBLIK – In de voorjaarsvakantie op zaterdagmiddag 18 februari komt het hilarische Theater Gniffel weer een heel leuk kindertheaterstuk spelen in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Om 15 uur begint hun nieuwste productie  Gniffel’s spannende strijd. Deze grappige, interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en (groot)ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom !

Gniffel’s spannende strijd

In dit verhaal wordt Gniffel uitgedaagd mee te doen aan een wedstrijd, georganiseerd door de koning van de wereld. Zij moet het opnemen tegen Valselina, van wie ze denkt dat het een vriendin is …. De naïeve Gniffel laat zich helemaal inpakken door de gemene Valselina en dat leidt tot absurde, komische situaties. De sullige lakei van Valselina speelt een cruciale rol in de wedstrijd maar … voor wie dat goed uitpakt ????

  • zaterdagmiddag 18 februari 2017
  • Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – Medemblik
  • aanvang 15.00 uur
  • kaarten á € 5 verkrijgbaar bij Praktisch Projectmeubel / Nijverheidsweg 6a / 1671 GC  Medemblik
  • din t/m zat 10.00-17.00 uur
  • T 0227-540015 of via info@praktischprojectmeubel.nl

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?