Hollands Kroon Actueel

Spannende periode voor bestuur Thalia..

MIDDENMEER – Terwijl koorleden, solisten en begeleiders van Thalia Hollands Kroon flink oefenen om alle teksten, liedjes en dansen onder de knie te krijgen, zijn ook achter de schermen medewerkers druk bezig.

Wat zijn de leden van muziektheater Thalia zonder bestuur?  Juist ja, marionettenpoppen zonder touwtjes..  Gelukkig zijn er van links naar rechts: Renate van der Welle, Job Koomen, Frank Maartense,  Marian Rezelman, Harm Veld, Sandra Hof en Frank Hoitink. 

 Zij hebben de touwtjes stevig in handen en loodsen zo alle leden voor en achter de schermen door een productie als “Hairspray” heen.  Meer weten over deze musical? Het resultaat zal te zien zijn in het Vikingschip te Den Oever op 17, 18, 19, 24 en 25 maart, of kijk op www.thalia-hollandskroon.nl

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?