Weerbericht Hollands Kroon – droge start, vanmiddag regen

HOLLANDS KROON – We starten de dag nog redelijk wat het weer betreft, maar in de loop van de ochtend trekt de bewolking dicht en gaat het vanmiddag regenen, vanavond droogt het wel weer op maar de kans op een bui blijft aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een matige wind uit het zuidoosten, in de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 7 graden.

Het weekendweerbericht

Zaterdag een warme dag voor de tijd van het jaar, het kwik loopt in de middag op tot 12 misschien wel 13 graden, wel is er veel bewolking waar regelmatig wat neerslag uit kan koken. De wind is zwak tot matig en waait uit het zuiden. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 4 graden. Zondag is het weer een stukje frisser met 9 graden in de middag, ook neemt de neerslagkans weer toe. De wind is nog steeds matig en waait uit het zuiden.

Ook in de nieuwe week blijft het vrij onstabiel weer, elke dag wel 1 of  meerdere buien, een middagtemperatuur van rond de 8 graden en een matige wind uit het zuidwesten, op dinsdag uit het noordwesten en later weer draaiend naar het zuidwesten.

Een natte start van de lente 2017.

Reageer op dit onderwerp