Hollands Kroon Actueel

Rondje t Veld staat weer voor de deur

’t VELD – Na het grote succes van 2016 word deze opnieuw georganiseerd! Op veler verzoek ben ik al weer druk met de inschrijvingen bij te houden en doe ik dit met veel plezier, omdat je door de vele enthousiaste reacties enorm gemotiveerd wordt!

Angelique Broersen zegt tegen HK Actueel: “Het idee is ontstaan, doordat ik geen zin meer had om naar de zoveelste markt met je eigen spullen te sjouwen. En de helft weer mee naar huis te nemen. Dit idee zag ik op de sociale media en ik dacht: ik ga even kijken of er in het dorp animo voor is!”

En dat heeft zij geweten

“De ene inschrijving na de andere kwam binnen! Ik was al blij met 20/30 inschrijvingen vorig jaar, maar het zijn er ongeveer 140 geweest!!!! Het dorp leefde van de reuring en gezelligheid! Geweldig!! Zodoende ben ik met de editie van 2017 al weer lekker bezig! Elke dag komen er inschrijvingen binnen. Dus het gaat de goede kant weer op!” vertelt Angelique Broersen.

Verkopen aan huis

Tijdens het ‘Rondje ’t Veld’ kunnen alle dorpsbewoners hun spullen en overtollige huisraad aan huis verkopen, geen gesleep naar naburige rommelmarkten maar gewoon aan huis of vanuit de garage, op een kraampje of op het erf uitgestald..

Reageer op dit onderwerp