Hollands Kroon Actueel

Stichting Koeteltuin één van de goede doelen op de ‘Midlake Pre Summer Show’

MIDDENMEER – De ‘Midlake Pre Summer Show’ is een nieuw evenement, ontstaan vanuit de liefde en de passie voor auto’s. Of het nu gaat om racewagens, klassieke auto’s of auto’s die compleet gepersonaliseerd zijn, bij deze auto show wordt u meegenomen in de wereld van de autoliefhebber en menig hart zal sneller kloppen bij het zien van de tentoongestelde auto’s. Vooral de variatie hierin maakt dit evenement zo bijzonder. Nog nooit eerder stonden er zoveel Dodge Vipers tegelijkertijd op een Nederlandse show. Ook de Ferrari F40, de snelste Mazda RX7 van Nederland en enkele showauto’s die veel aanzien hebben op internationaal niveau zijn publiekstrekkers.

Op 9 april biedt het terrein van DFRacing en het omliggende industrieterrein in Middenmeer plaats aan zo’n 400-500 (race)auto’s die vooraf gescreend zijn door de organisatie.
Mede organisator Arco Schinkels licht toe: ’Met veel enthousiasme heeft ons team zich ingezet om een spectaculaire verzameling auto’s op deze show te presenteren. Het belooft dus zonder meer een interessant evenement te worden. Dankzij DFRacing hebben wij nu een centrale locatie, die ook voor de deelnemers uit het buitenland goed te bereiken is.’

De show wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en nu al is er dermate veel animo voor, dat de organisatie een grote opkomst verwacht. Het evenement is gratis te bezoeken. Wel wordt de bezoeker gevraagd om een donatie te doen. Die bijdrage komt ten goede aan de organisatie en 2 goede doelen. De nationale organisatie: Make a Wish, die de wensen van kinderen tussen de 3-18 jaar met een levensbedreigende ziekte vervult en het lokale goede doel: Stichting Koeteltuin, die speeltuinen, sport & ontmoetingsplaatsen in Middenmeer realiseert voor de jeugd van 0-20 jaar. Beide organisaties zullen ook actief aanwezig zijn op de dag zelf.

Het ondersteunen van goede doelen vormt een belangrijk speerpunt van de organisatie. ‘Met dit evenement delen we onze passie voor auto’s, brengen we race- en auto liefhebbers bij elkaar en tegelijkertijd verbeteren we de wereld weer een klein beetje, mooi toch?’, lacht Kees Mets, eigenaar van DFRacing.

De Midlake Pre Summer Show is gratis te bezoeken op zondag 9 april van 10.00 uur tot 18.00 uur. In en nabij de Nijverheidsweg 2 in Middenmeer. Er staan snackwagens op het terrein en u kunt op verschillende plaatsen drankjes kopen.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?