Hollands Kroon Actueel

Veel ongeldige stemmen bij goede doelen-actie Argu

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon heeft enkele weken geleden via het online discussieplatform Argu een oproep gedaan om aan te geven aan welk goed doel of initiatief de gemeente een vergoeding moet doneren. Veel inwoners van Hollands Kroon reageerden op deze oproep waardoor er veel stemmen zijn binnengekomen

Ongeldige e-mailadressen

De lijnen zijn inmiddels gesloten en er kan niet meer worden gestemd. Om een stem uit te brengen, moesten inwoners een geldig e-mailadres opgeven. Nu wijzen de statistieken in Argu erop dat meer dan gemiddeld ongeldige e-mailadressen zijn gebruikt. Dit heeft invloed op de uitslag van de stemmen.

Als er is gestemd met een ongeldig e-mailadres, dan telt deze stem niet mee. Hollands Kroon gaat de stemmen opnieuw tellen en maken eind volgende week de winnaars officieel bekend.

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?