Hollands Kroon Actueel

Menu van de dag – omelet met erwtjes,worteltjes en kipfilet


Menu van de dag - omelet met erwtjes,worteltjes en kipfilet
 
Bereidingstijd
Kooktijd
Totale bereidingstijd
 
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Hoeveelheid: 4
Ingrediënten
  • 8 sneetjes kipfilet 8 eieren
  • 4 eetlepels melk
  • 150 g gemalen kaas
  • peper
  • zout
  • 6 eetlepels boter
  • 500 g krielaardappeltjes
  • 250 g erwtjes en worteltjes
  • 1 ui
Bereiden
  1. Klop de eieren los met melk, zout en peper en meng de kaas erdoor.
  2. In een pan boter verhitten en 4 omeletten bakken.
  3. De omeletten warm houden.
  4. In een andere pan de rest van de boter verhitten en de krielaardappeltjes bakken.
  5. De ui in fijne stukjes snijden en glazig bakken.
  6. De wortels in blokjes snijden en stoven samen met de erwten tot ze gaar zijn.
  7. Meng de ui onder de groenten.
  8. Stans uit de kipfilet kleine figuurtjes.
  9. De omeletten op een bord leggen, de groenten over de omeletten verdelen en leg daarboven de kipfilet .
  10. De omelet dubbelvouwen en serveer met aardappeltjes.

 

Reageer op dit onderwerp