Hollands Kroon Actueel

Moeder en dochter Anna en Irma treden op in Theater Engelenburgh (Foto aangeleverd)

Optreden Anna en Irma in Theater Engelenburgh Nieuwe Niedorp

NIEUWE NIEDORP – In Theater de Engelenburgh van kunst- en zorgboerderij Engelenburgh aan Terdiek 20 in Nieuwe Niedorp geven moeder Irma en dochter Anna zondag 14 mei om 14.00 uur een Moederdagconcert.

Muzikale omlijsting

Anna en Irma worden regelmatig gevraagd voor de muzikale omlijsting bij trouwplechtigheden, avondwakes en afscheidsdiensten. Hun repertoire was lange tijd bij uitstek geschikt voor de omlijsting van dit soort momenten. Toen ze dit een keer met elkaar bespraken kwamen ze op het idee om ook eens een ander soort repertoire aan te boren, met vrolijke en luchtige nummers.

Wisselende bezetting

Hun repertoire is breed: ze spelen nummers van onder meer The Beatles, Adele, Ruth Jacott, REM, Coldplay, Brian Adams, Miss Montreal en Don Quishocking. Daarbij begeleiden ze zich en elkaar in een steeds wisselende bezetting op piano, gitaar en cajon.

De entree bedraagt € 6,- (te betalen bij binnenkomst). Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.engelenburgh.net/anna-en-irma/.

Reageer op dit onderwerp