Hollands Kroon Actueel

archieffoto uit 2015 van de wandelvierdaagse Wieringen (Foto: Avondvvierdaagse Wieringen)

Wandelvierdaagse Wieringen, met een prachtige mengeling van deelnemers

HIPPOLYTUSHOEF – Op maandag 29 mei 2017 gaat de 55e editie van de Avondvierdaagse Wieringen van start. Vier avonden wandelen jong en oud over Wieringen.

Individuele wandelaars, in school- en verenigingsverband maar ook bewoners van het zorgcentrum Noorderlicht en groepen die het gewoon gezellig vinden om met elkaar de wandelen, zullen van de partij zijn.

Een prachtige mengeling aan deelnemers die het evenement opnieuw tot een succes zullen gaan maken. Voor de best en origineelst geklede groep zijn, ook dit jaar prijzen beschikbaar gesteld. Het Goede doel is dit jaar; EHBO Wieringen.

Avondvierdaagse Wieringen 2017

  • Datum: start 29 mei, finish 1 juni 2017 (maan- t/m donderdag)
  • Voorinschrijven: maandag 22 mei, 19.00 uur, locatie Sportcomplex Belterlaan, Hippolytushoef
  • Het wordt de 55e editie van de Avondvierdaagse Wieringen.
  • De afstanden: 2 ½ , 5 en 10 kilometer. Er kan zowel individueel als in groepsverband worden meegedaan.
  • Goede doel 2017: EHBO Wieringen

Datum

De Avondvierdaagse begint op maandag 29 mei 2017, locatie Sportcomplex aan de Belterlaan, Hippolytushoef. Op donderdag 1 juni zullen de wandelaars muzikaal worden ingehaald. 

Inschrijven

De voorinschrijfavond is maandagavond 22 mei van 19.00-19.30 Sportcomplex Belterlaan, kantine van v.v. Succes en h.v. Tonegido, te Hippolytushoef, inschrijfkosten € 6,-. Inschrijven op de eerste avond, 29 mei 2017, kan ook, dan zijn de inschrijfkosten € 6,50. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille, met daarop het cijfer van het aantal gelopen Avond4daagsen.

Starttijden

De starttijden zijn als volgt: maandag tot en met woensdag tussen 18.00-18.30 uur voor alle lopers.  

Start schema laatste avond

Op donderdag geldt het volgende start schema: 10 km 17.45 uur en 5 km 18.30 uur. De 2,5 km om 19.15 verzamelen (niet eerder) in de Koningin Wilhelminalaan te Hippolytushoef.

Facebook

Het laatste nieuws is ook te volgen op de facebook pagina Avondvierdaagse Wieringen

Vragen?

Heeft u een vraag over de Avondvierdaagse Wieringen of een opmerking die u kwijt wilt, mail dan naar: Avondvierdaagse.wieringen@live.nl

Reageer op dit onderwerp