Brand woning Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Op dit moment is er brand in een woning aan de Middenweg in Anna Paulowna. De brandweer is bezig om de brand te blussen.

Update: 21:0 uur – Tot zover onze live blog over de brand in Anna Paulowna. Mochten er later vanavond nog ontwikkelingen komen dan zullen wij deze erbij plaatsen.

Update: 21:15 uur – De veiligheidsregio heeft brandmeester gegeven en laat de politie de brand nu onderzoeken op mogelijk opzet.

Update: 21:05 – De politie laat weten de plek als ‘plaats delict’ te zien en sluit niets uit. Mogelijk is er opzet in het spel.

Update: 21:03 uur – De veiligheidsregio laat weten dat er 1 zwaargewonde persoon is aangetroffen.

Update 21:01 uur – De Traumahelicopter heeft de plek weer verlaten.

Update 20:56 uur – De brand is nog niet geblust maar breidt zich ook niet verder meer uit, de brandweer is nu met man en macht op zoek naar mogelijk vermist persoon.

Update: 20:50 uur – De brand is onder controle meldt de Veiligheidregio zojuist, de brandweer is op zoek naar 1 vermist persoon.

Update: 20:47 uur – De traumaheli is ook zojuist geland in Anna Paulowna. Onduidelijk is of deze bij de brand aanwezig is.

Update: 20:33 uur – De brandweer is met meerdere blusvoertuigen uitgerukt en is druk aan het blussen, een team van de brandweer is de woning zojuist binnengegaan.

 

Heeft u foto’s ? redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageer op dit onderwerp