Hollands Kroon Actueel

Ook in 2018 is er weer een Metakitrun (Foto aangeleverd)

Metakitt Super Sunday deelnemers worden weggeschoten door Irene Moors

‘T VELD – “Het startschot van de Metakitt Super Sunday wordt zondag 24 september gegeven door niemand minder dan Irene Moors”, zegt Sven Baars trots. Om 10.00 uur vertrekken de deelnemers vanaf het Kerkplein in ’t Veld.

In 2018 volgt een nieuwe editie van de Metakittrun. Als opwarmer voor dit evenement wordt zondag 24 september een Metakittrun proloog gehouden onder de naam Metakitt Super Sunday. Baars: “Dit is een fantastisch autorit dwars door grote delen van Noord-Holland. Daarnaast zullen de deelnemers ook een rad van fortuin, optreden van de band Zomaar en een overheerlijk barbecue voorgeschoteld krijgen.”

Aanmelden kan via www.metakittrun.nl/acties. Van het inschrijfgeld gaat er uiteraard weer een groot gedeelte naar Metakids, een stichting die fondsen/geld werft voor onderzoek naar metabole (stofwisseling) ziektes bij kinderen.

Reageer op dit onderwerp