Hollands Kroon Actueel

Openbare fractievergadering GroenLinks

DEN OEVER – Op maandag 25 september vindt onze openbare fractievergadering plaats, 20-21 uur, bij De Zingende Wielen, Akkerweg 39, 1779GJ Den Oever. Zoals altijd zijn insprekers en toehoorders van harte welkom. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Laat het ons even weten.

We bespreken de onderwerpen van de raadsvergadering van 28 september: onder meer de wijziging van een aantal bestemmingsplannen in Winkel, Hippolytushoef, Breezand en Lutjewinkel, wijziging van de legesverordening 2017 en de benoeming van een nieuwe griffier, mevrouw A. Verburg. Een vrouwelijke griffier dus, leuk! De raadsagenda staat op de website van Hollands Kroon. Wil je iets anders met ons bespreken? Dat kan natuurlijk ook.

Na het fractieoverleg is er een bestuursvergadering, maar die is alleen toegankelijk voor onze leden.
Actuele informatie over onze activiteiten en standpunten staat op onze website (hollandskroon.groenlinks.nl), op Facebook  en op Twitter.

Reageer op dit onderwerp