Hollands Kroon Actueel

Foto aangeleverd

Volleybalvereniging Wieringermeer groeit enorm

WIERINGERWERF – Terwijl steeds meer volleybalverenigingen in de Noordkop ter ziele gaan, maakt Volleybal Vereniging Wieringermeer een enorme groeispurt door.  Wij zijn enorm trots dat wij dit jaar groeien van één naar drie jeugdteams in de jeugdcompetitie met daarbij eindelijk weer een jongens team. 

Door deze groei is het echter organisatorisch is het hele kluif om nu trainers, begeleiders en scheidsrechters te vinden voor al deze jeugdteams, daarom zijn we ook enorm blij met een enorme gift van de Rotary Wieringerland waardoor we een compleet jeugdteam in nieuwe shirts hebben kunnen steken én ook nog nieuwe volleyballen hebben kunnen aanschaffen Rotary hartelijk dank én….. nieuwe jeugdleden in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar zijn van harte welkom, ook jongens dus….

Kijk op www.vvwieringermeer.nl 

Reageer op dit onderwerp

Uw banner hier?