Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met zonnige perioden

HOLLANDS KROON – De dag begint met lokaal mist maar in de loop van de ochtend zullen de eerste zonnestralen te zien zijn, wel is zijn er regelmatig wolkenvelden. De middagtemperatuur loopt op naar 18 graden bij een zwakke wind uit het oosten tot noordoosten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 8 graden. Dinsdag is een zonnige dag met vrijwel geen bewolking en een middagtemperatuur van 18 graden.

Ook woensdag is er nog veel zon bij 20 graden en een matige wind uit het zuidoosten. Na woensdag komt er meer bewolking al is het op donderdag nog wel droog bij 19 graden en een matige wind uit het zuidoosten.Vanaf vrijdag wordt het onstabieler en kan er op vrijdag al een enkel spatje neerslag vallen.

Het weekend ziet er niet al te best uit, veel bewolking waaruit regelmatig neerslag gaat vallen, 4mm op zaterdag en 3mm op zondag bij een middagtempeatuur van 17 graden op zaterdag en 16 graden op zondag. De wind blijft matig en waait uit het zuiden tot zuidoosten. Dit is gelijk de start van een periode van wisselvallig weer waarbij regelmatig wat neerslag valt.

Reageer op dit onderwerp