Hollands Kroon Actueel

Een paar van de iinbeslag genomen honden (Foto; Politie Hollands Kroon)

Inbeslaggenomen honden Kolhorn maken het goed

KOLHORN – De 15 honden die eind februari bij een inval in een woning in Kolhorn in beslag zijn genomen maken het goed en na een intensieve medische zorg en verzorging zijn zij nu zover dat ze mogen worden herplaatst.

Na tips van de buren ging de politie eind februari polshoogte nemen, de buren klaagden over non stop geblaf van de 15 honden en hadden een sterk vermoeden dat de 15 honden zwaar vewaarloosd werden. Toen de politie de woning binnentrad bleek dat de woning zwaar bevuild was en de honden sterk waren vermagerd zodat werd besloten ze per direct op een betere locatie onder te brengen.

Ondanks dat de honden sterk waren vermagerd verkeerden ze gelukkig wel in goede gezondheid en nu zijn ze dan zover dat ze naar een nieuw baasje mogen.

Reageer op dit onderwerp