Alzheimer café Schagen

REGIO – Het onderwerp van deze avond is:  “Zij is de vioolmuziek vergeten” Mevrouw Marjan van de Berg is populair bij de Margrietlezers, waar zij sinds 1993 columnist is .Op deze avond komt zij speciaal vertellen over haar ervaringen met alzheimer. Zij schreef daarover een prachtig monumentje voor haar moeder, vol liefde en ontroering.

U bent  welkom vanaf 19.15 uur voor koffie of thee Om 19.30 wordt er gestart met het onderwerp. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u nog napraten met andere bezoekers. Tevens kunt u op de informatietafel folders en andere materialen inzien.

De toegang is gratis, aanmelden niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum “de Bron” Kogerlaan 36a 1741 DA Schagen

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evean, Omring, muziekschool Metafuni en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen

Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Mevrouw N. Teeuwisse, Tel:0224-751902 . Graag tot woensdag 11 oktober 2017.

Reageer op dit onderwerp