Weerbericht Hollands Kroon – wisselvallig met kans op (zware)rukwinden

HOLLANDS KROON – De herfst gaat dit weekend even een extra beetje gasgeven en dan vooral wat de wind betreft. Vandaag schijnt in de ochtend nog een beetje zon,

maar vanuit het noorden wordt de bewolking steeds dikker en gaat het in de middag ook regenen. De maximumtemperatuur komt uit rond 14 graden. Dit wordt pas tegen de avond bereikt. De wind trekt in de loop van de dag een wordt in de avond (vrij) krachtig tot stormachtig. Daarnaast zijn er zware windstoten mogelijk.

In de nacht naar zondag gaat het misschien wel even stormen! Ook overdag blijft het dan straf doorwaaien, al neemt de wind in de middag wat af. Verder is er veel bewolking en valt er soms een bui. De maxima liggen rond 13 graden en op maandag wordt het niet warmer dan 11 graden. 

In de nieuwe week komt de zuidwestelijke wind weer op gang en loopt de temperatuur op naar 14 graden. Verder blijft het wisselvallig met vooral op dinsdag regen.

 

Reageer op dit onderwerp