DekaMarkt ‘Succes voetbalplaatjes’ actie start dit weekend!

HIPPOLYTUSHOEF – Zaterdag 4 november tussen 10:00 en 11:00 uur zullen Patrick van der Fits (verkoopleider) en Hans Glas (supermarktmanager) van de DekaMarkt de eerste verzamelalbums en plaatjes komen uitdelen in de kantine. Hiermee geven zij de aftrap voor de Succes voetbalplaatjes actie.

Tot 16 december kan bij de DekaMarkt in Hippolytushoef gespaard worden voor jouw eigen voetbalplaatje en natuurlijk alle andere plaatjes van onze club. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt de klant gratis een pakje met sportplaatjes.

Ruilmiddag & Signeersessie
Er staat ook een ruilmiddag op de planning, zo krijgt iedereen de kans het verzamelalbum compleet te maken. Verder is de selectie van Succes 1 ook ingepland voor een heuse signeersessie. Wil je een handtekening op het plaatje van jouw favoriete speler uit Succes 1? houd dan onze site in de gaten! Wil je jouw voetbalplaatje als poster bestellen? Dat kan vanaf 4 november bij de servicebalie van de DekaMarkt in Hippolytushoef.

Uitgifte verzamelalbums
Op 4 november worden vanaf 10:00 uur de verzamelalbums uitgegeven vanuit de kantine. De F-league spelertjes krijgen als eerste hun verzamelalbum uitgereikt. Daarna krijgen alle andere teams hun album. Let op! deze uitgifte gebeurt per team. Dus zorg dat je met jouw team compleet aanwezig bent. Als je op 4 november verhinderd bent, zullen wij de verzamelalbums aan de leider/trainer van jouw team geven. Zij zorgen er dan voor dat jij deze zo snel mogelijk ontvangt.

Reageer op dit onderwerp