Terughaalactie blokfluit verkocht via de Actionwinkels

REGIO – Sambro International Ltd. wil klanten informeren over een productiefout in een batch van de hierboven afgebeelde speelgoedblokfluit. Het betreft batchcode X/01/2017, die in de periode juli tot 20 november 2017 is verkocht in Action-winkels. De batchcode staat vermeld op de achterkant van de verpakking en op een sticker bij het mondstuk.

Vanwege de productiefout in deze batch, kan het mondstuk mogelijk losraken van de fluit. Het inslikken van het mondstuk kan verstikking tot gevolg hebben. Indien u in het bezit bent van het hierboven afgebeelde artikel met batchcode X/01/2017, dan verzoeken wij u het artikel niet meer te gebruiken en het terug te brengen naar het filiaal waar u dit artikel heeft gekocht. Het aankoopbedrag wordt vergoed.

Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Sambro International via +31 203632090 of u kunt een e-mail sturen naar feedback@sambro.co.uk Sambro International biedt zijn oprechte excuses aan voor het ongemak. Echter als verantwoordelijke speelgoedfabrikant, vinden zij het noodzakelijk u te waarschuwen.

Reageer op dit onderwerp