Boer Tom binnenkort ook onder de pannen!

‘T VELD – Had Boer Tom door hard werken zijn schaapjes al een beetje op het droge weten te krijgen nu vordert hun droomhuis aan de Westerweg ook al behoorlijk. Een mooi optrekje nabij ’t Veld wordt hun onderkomen, ze verruilen hun knusse woonruimte in de bedrijfshal voor een mooi en groter woonhuis. Al heeft dit overigens niets met een eventuele gezinsuitbreiding te maken en heeft het stel ook zeker een kinderwens, maar voorlopig is hij ook nog druk met andere hobby’s en bezigheden in de weer.

Was boer Tom ooit de populairste Boer Zoekt Vrouw deelnemer doordat zijn vader Jan hem hiervoor had aangemeld, is hij nog steeds dolgelukkig met Marieke en inmiddels zijn ze alweer ruim twee jaar bij elkaar. Marieke staat met veel plezier 5 dagen in de week al schooljuf voor de klas, en heeft ze net als Tom ook genoeg andere hobby’s en bezigheden.

Boer Tom is bollenkweker en verbouwd zo’n 10 ha tulpen die net weer in de grond zijn gepland en presenteert ook het TV – programma Huis en Tuin wat ook nog heel wat tijd vergt. Een druk bezet leven derhalve buiten z’n bollenkraam en het presenteren van een tuinprogramma houden ze ook van gezelligheid en uitgaan, supporter van Handbal VZV, biljarten en z’n vriendenkring.

Voor er aan kinderen wordt dacht gaan ze eerst het huis verder af bouwen, al kan dat ook zeker tot zijn of hun hobby worden gerekend en zal een kinderwens de volgende stap betekenen. Maar zover is het nog niet, eerst nog het riet op het dak en rook uit de schoorsteen al komt het nu toch wel steeds dichterbij beseft het stel eigenlijk ook wel.

Reageer op dit onderwerp