Weerbericht Hollands Kroon – zie de zon schijnt door de bomen

HOLLANDS KROON – Makkers staakt uw wild geraas, het dagje zonder regen is gekomen, vandaag zijn zonnige momenten de baas. Van oost naar west, van zuid naar noord, de weergoden hebben ons gehoord, het avondje Sinterklaas verloopt droog zoals het hoort. En ook woensdag blijven de weergoden de sint nog goed gezind, bewolking en zon wisselen elkaar af en de regen blijft ver weg en dat is geen straf.

Maar zoals het hoort in de herfst duurt het maar kort en komen vanaf donderdag de buien terug maar met 10 graden wordt het wel warm voor de tijd van het jaar. Vrijdag en en het weekend staan in het teken van regelmatig een bui en zal de zon maar sporadisch te zien zijn. Met 6 graden op vrijdag en 5 op zaterdag en 4 op zondag wordt het ook weer een stuk frisser.

Reageer op dit onderwerp