Hollands Kroon Actueel

De kampioensmeiden van Wierringerwerf vieren hun kampioensfeestje (Foto aangeleverd)

Volleybal: Volleyballende meiden Wieringerwerf kampioen!

WIERINGERWERF – Nog 2 puntjes waren er nodig om definitief kampioen te worden bij de Meiden Jeugd A van Volleybal Vereniging Wieringermeer, en dat is gelukt. Tot op de laatste seconde in de wedstrijd bleef het spannend.

De eerste set begon wat minder goed. Deze set verloren de dames dan ook. Daarna herpakten zij zich gelukkig weer en wonnen de volgende twee sets. De winst was binnen en het feest kon gevierd worden!

De meiden zijn allemaal tussen de 16 en 18 jaar en zijn nu als team ongeveer 3 jaar bij elkaar. ‘Wij als vereniging zijn onwijs trots op de meiden die samen met hun coach en trainer deze overwinning hebben kunnen behalen.’  Na de kerst gaan de dames opnieuw de strijd aan en zullen zij op de donderdagavonden knallen in de Zuiderzeehal te Wieringerwerf. 

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?