Hollands Kroon Actueel

Politieke partij Progressief Hollands Kroon schaamt zich voor haar naam

WIERINGERWERF – Begonnen in 1989 als Progressief Wieringermeer, later de naam na de fusie aangepast naar Progressief Hollands Kroon en dan nu puur uit schaamte voor de naam Hollands Kroon weer terug naar af als Progressief Wieringermeer. 

Het lijkt een hoofdstuk uit een thriller maar Dorien Sijbenga-van den Outenaar uit Middenmeer die voor de partij in de gemeenteraad van Hollands Kroon zit wil niet langer in naam met Hollands Kroon verbonden worden, meldt het NHD. 

Na alle toestanden van de afgelopen jaren en zeker na het politieke gedonder van het afgelopen jaar waar zowel de burgemeester zwaar onder vuur kwam te liggen en daarom besloot niet voor een tweede termijn te gaan, het aftreden van twee wethouders toen bleek dat de ambtenaren de hele boel aan het beduvelen waren, is de boot aan voor Progressief Hollands Kroon en werd besloten de naam weer terug te veranderen in de oorspronkelijke naam.

 

Reageer op dit onderwerp