Volleybaltoernooi Volleybal Vereniging Wieringermeer groot succes!

WIERINGERWERF – Donderdag 28 december werd het jaarlijks oliebollentoernooi van Volleybal Vereniging Wieringermeer gehouden. De opkomst was dit jaar weer geweldig! Met maarliefst 114 deelnemers verdeeld over 17 teams werd het toernooi weer een groot succes! De vereniging wil daarom ook alle deelnemers, het publiek en de vrijwilligers enorm bedanken.

De dag begon al vroeg met het bakken van zo’n 250 oliebollen. Want bij een oliebollentoernooi horen natuurlijk ook oliebollen. Rond 20:00 uur kon het feest beginnen. Iedereen werd welkom gehete en de teams konden van start. Iedereen die wilde kon mee doen. Er waren 3 poules waar uiteindelijk na een super spannende finale 1 winnaar uit kwam. De zonnebloem won de hoofdprijs: 6 vrijkaartjes voor een beachtoernooi in Den Haag!

Dit toernooi was de afsluiting van het jaar. Na de vakantie wordt er weer iedere maandag getraind. Ga voor meer informatie naar de website. www.vvwieringermeer.nl  

Reageer op dit onderwerp