Voetbal: VV Succes Oliebollentoernooi 2018

HIPPOLYTUSHOEF – Op zondag 7 januari is het weer zover. Het traditionele oliebollentoernooi zal dan opnieuw gaan plaatsvinden. Het toernooi zal ook nu weer in de sporthal gespeeld worden, de aanvang is 12.00 uur en zal omstreeks 16.00 uur afgelopen zijn. 

Zoals elk jaar is de hoofdprijs van dit evenement de eeuwige roem, maar voor de meest in het oog springende speler is er wel een prijs te winnen n.l. “ de Super oliebol van 2018”. Er wordt gespeeld in eigen sportkleding, met goed schoeisel (geen zwarte zolen). Alle senioren en A-Junioren kunnen aan dit toernooi deelnemen. De wedstrijden staan dit jaar onder leiding van de volgende toparbiters: H. Hamstra en L. Wierenga. Ook Willem Waiboer en Sennad Zilic, de mensen van de klok zijn er dit jaar weer bij. Willem is tijdens het van Bodegom toernooi weer lekker aan het oefenen, want hij zit dit jaar weer bij alle 250 wedstrijden achter de klok. 

Na afloop is er natuurlijk de altijd weer gezellige nieuwjaars receptie, waar de muziek dit jaar in handen is van huiszanger Niels Mul. En wat niet ontbreken mag op een Nieuwjaars receptie zijn natuurlijk de oliebollen, dit jaar zal meester oliebollen bakker Bart Visser u wederom voorzien van deze oer-Hollandse lekkernij. De welbekende verloting zal dit jaar ook weer aanwezig zijn, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan alweer een goed doel.

Iedereen die het leuk vindt om eens langs te komen is van harte welkom in de sporthal en kantine.

Reageer op dit onderwerp