Hollands Kroon Actueel

Huisartsen Wieringerwerf verhuizen naar leegstaand Aldi-pand

WIERINGERWERF – De verbouwing van het nu nog leegstaande Aldi-pand in Wieringerwerf zal voor 1 juli klaar moeten zijn want dan willen huisartsen Piet Stuijt en Jacqueline Breedijk-Hoek hun nieuwe huisartenpraktijk in Wieringerwerf gaan betrekken.

Op de nieuwe lokatie is ook direct plaats voor een apotheek en praktijkondersteuners, meldt het NHD. Tevens is er ruimte voor geestelijke gezondheidszorg, een diëtiste en een verloskundige. Beide huisartsen bieden zorg aan 5000 duizend patiënten. In totaal werken er straks zeventien medewerkers in de nieuwe praktijk.

Één van de gebruikers van de nieuwe locatie is de fysiotherapeut die een deel van het pand huurt en een eigen ingang gaat krijgen in het pand. Het aangezicht van het pand gaat ook veranderen, de voorgevel gaat een erker en extra ramen krijgen en de achtergevel wordt een stuk teruggetrokken en krijgt een glaspui voor meer lichtinval.

Reageer op dit onderwerp