CDA Tweede Kamerlid Pieter Heerma op bezoek in de Noordkop

HOLLANDS KROON – Zaterdag 3 maart 2018 was het CDA Hollands Kroon op campagne. In de ochtend werd een bezoek gebracht aan Den Oever en Middenmeer. Met de caravan en de ‘lijsttrekker’ ging een grote groep CDA-ers op pad.

In de middag sloot Pieter Heerma zich aan bij de groep. Eerst werd een bezoek gebracht aan de Lentetuin. Pieter was positief verrast over deze prachtige show. Tijdens het bezoek werd ook gesproken met de ondernemers Leon Zwirs en Edwin van Dijk. In het gesprek kwamen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals de regelgeving rondom ontslag, de regelingen rondom tijdelijke en vaste contracten, buitenlandse seizoenarbeiders en de risico’s voor met name kleine ondernemingen bij ziekte van werknemers. Met dank aan Van Gent en van der Meer voor de ontvangst en voor de heerlijke koffie.

Daarna werd in De Polder Résidence aan de Stoomweg 62 in Breezand een enthousiaste presentatie gegeven door Jennifer Hofmeijer over het Polderhofje. Pieter Heerma had veel waardering voor dit project. Hij komt graag nog eens terug als het Polderhofje klaar is om het resultaat te bewonderen.

Reageer op dit onderwerp