Hollands Kroon Actueel

Alzheimer Café Schagen in teken van Muziek en het Brein

REGIO – De gastsprekers zijn Cor Wabeke, specialist Ouderengeneeskunde en Karin Wildöer, casemanager bij Geriant. Zij geven een presentatie over muziek en wat dit doet in onze hersenen. Uiteraard behandelen zij ook de rol van muziek bij dementie. Naast het ten gehore brengen van allerlei muziekfragmenten spelen en zingen zij zelf ook een aantal nummers. Dit belooft een leuke avond te worden.

Alzheimer Café Schagen verwelkomt u op woensdag 14 maart vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tijdens de avond is er ook ruimte voor het uitwisselen van informatie met andere bezoekers. Tevens kunt u op de informatietafel folders en andere materialen inzien. Op de bibliotheektafel vindt u allerlei boeken en DVD’s over dementie die u kunt lenen.

De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum ‘de Bron’ Kogerlaan 36a Schagen

Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evean, Omring, muziekschool Metafuni en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen. 

Voor meer informatie: kunt u contact opnemen met Mevrouw N. Teeuwisse (0224-751902).

Reageer op dit onderwerp