Inwoonster Wieringerwaard bedreigt om parkeren auto

WIERINGERWAARD – Melanie de Jong keek even raar op toen zij een briefje achter de ruitenwisser van haar auto zag met daarop de tekst ‘Dit was de laatste keer dat je hier parkeert, vanaf heden voor je eigen deur gaan staan…….  je bent gewaarschuwd!’

Melanie de Jong had haar auto geparkeerd op een openbare parkeerplaats aan de Steenspil in Wieringerwaard een plaats waar dus iedereen zijn of haar auto mag parkeren. De reacties op facebook zijn dan ook niet mals richting de schrijver van het briefje.  zo zegt Dennis Luik: “Waar stond je dan geparkeerd, kan je dat er ook even bijzetten, heb nog een aanhanger die een plaatsje zoekt.”

Melanie de Jong is al eerder slachtoffer geweest van een vandaal die verf over haar auto heeft gegooid en durft nu niet meer haar auto daar te parkeren, bang dat er weer verf over haar auto heen wordt gegooid. Het is onduidelijk dat de schrijver van de dreigbrief dezelfde persoon is die verf over haar auto heeft gegooid.

Politie

Melanie de Jong heeft contact gehad met de politie en die heeft haar verteld dat ze de auto daar gewoon weer moet parkeren, de politie zal het in de gaten gaan houden, maar zelf heeft zij er weinig vertrouwen meer in verteld ze, “Het gebeurd elke keer zaterdag nacht die verf eroverheen zit bijna aan te denken om hele nacht wakker te blijven in de hoop ik ze zie… Maar dat word me te gek.”

Ondertussen wordt er gezocht naar mensen die iets van dit briefje afweten, die denken te weten wie dit heeft geschreven maar ook of er mensen zijn die weten wie Melanie haar auto met verf hebben beklad.  Die kunnen bellen naar 0900-8844 of als deze mensen liever anoniem blijven dan bel je naar 0800-7000.

Reageer op dit onderwerp