Hollands Kroon Actueel

DDDarts organiseert ‘’Medemblik Open’’

MEDEMBLIK – DDDarts organiseert Zondag 22 April zijn eerste darttoernooi genaamd de ‘’Medemblik Open’’ in Feestcafé T’Kraaienest. Het toernooi start om 13:00 uur en inschrijven kan op de locatie van 11:45 tot 12:30. De deelnamekosten bedragen €10, en gratis entree voor supporters.  

Dartliefhebber Dave Westbroek vroeg begin maart in een gesprek met de café-eigenaar Michel Kraaijvanger wanneer er weer gedart zou worden. Michel vertelde dat er niks in de planning stond en vroeg of Dave iets wou neerzetten. Dave ging akkoord en vroeg Dylan Neijzing om samen het toernooi op te zetten. Sindsdien hebben ze dagelijks aan het toernooi gewerkt en gekeken hoe ze voor elke dartliefhebber een gezellige dart dag kunnen organiseren.  

DDDart Medemblik Open

Wat dit toernooi onderscheidt van andere dart toernooien is dat een speler van ieder niveau kans maakt en kan meespelen. Er zullen namelijk 4 klassen zijn zodat iedereen een tegenstander heeft van vergelijkbaar niveau. Ook zijn de deelneemkosten ( €10 ) gemiddeld €2,50 á €5,- goedkoper dan toernooien in de buurt. Het inschrijven kan op locatie maar het is wel handig de pagina van DDDarts te volgen en je alvast op ‘aanwezig’ te zetten in het evenement “Medemblik Open’’ https://www.facebook.com/DDDartss/ .

Naast dat alle deelnemers zich enorm vermaken met het spelen van wedstrijden kunnen ook de niet deelnemers zich goed vermaken.  De entree is gratis en in de ruimte waar geen wedstrijden plaatsvinden hangen ook dartborden die voor iedereen toegankelijk zullen zijn, en direct na alle finalewedstrijden zal zanger Wesley Braaksma live zingen vanaf 17:30 tot 22:00. Een garantie op een hele gezellige avond!

DDDarts heeft een groot aantal sponsors. Door de sponsors is er een totale prijzenpot van €400,- en kunnen de inschrijfkosten laag gehouden worden voor iedereen.

 Partners/Sponsoren van de ‘’Medemblik Open’’: Silver Star, House of Darts, Feller Biljart, Meters Afbouw BV, Medemblik Actueel, Neijzing Afbouw, Baers afbouw stucadoor, Michael Nobbe Optiek, Enjoy eten & drinken, Stadsbrouwerij Radboud, Montagebedrijf Neijzing,  Café ’t Zeepaardje, Ruijgrok Montage, De Counter, M.Clazing Renovatie, ZZP dienstverlening & natuurlijk T’Kraaienest. Bij interesse in sponsering kunt u ook via onze facebookpagina contact met ons opnemen.

Medemblik Open

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?