Hollands Kroon Actueel

Nieuw bestuur GroenLinks Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Tijdens de algemene ledenvergadering heeft GroenLinks Hollands Kroon een nieuw afdelingsbestuur gekozen.  Jan Eichhorn  is de nieuwe voorzitter, Marjorie Pigge is herkozen als secretaris, Henk Kouwen is onze webmaster en daarnaast zijn Margreet Kappelhof, Elina Kouwen, Jacqueline de Vries, Jaap Wierdsma en Aries Zuidhof gekozen als bestuursleden van de afdeling. Samen met onze tweekoppige raadsfractie, Lilian Peters en Peter Fekkes, gaan wij weer stevig aan de slag, voor een groen, sociaal en eerlijk Hollands Kroon. Daar hebben wij heel veel zin in!

We zoeken nog wel een penningmeester. Het is een niet al te ingewikkelde en zeker geen tijdrovende taak, want veel geld gaat er niet om in onze afdeling. Tot we iemand hebben gevonden is Jan Eichhorn onze interim-penningmeester. Dit moet niet al te lang duren. Het voorzitterschap en het penningmeesterschap zijn nu eenmaal niet verenigbaar, dus als je belangstelling hebt: maak ons blij en stuur een mailtje naar groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl.

Onze website: hollandskroon.groenlinks.nl. Volg ons ook op www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op @GLhollandskroon.

Reageer op dit onderwerp