Begin Algemeen Bijeenkomsten Uitnodiging fractievergadering GroenLinks

Uitnodiging fractievergadering GroenLinks

3 min read
0
188

DEN OEVER – Op maandag 14 mei vindt onze openbare fractievergadering plaats, van 20 tot 21 uur, in De Zingende Wielen, Akkerweg 39, 1779 GJ Den Oever. We bespreken het coalitieakkoord 2018-2022, de onderwerpen van de raadsvergadering van donderdag 24 mei en wat verder ter tafel komt. De raadsagenda staat op https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/HollandsKroon/80cb4193-e7f1-4a5c-b33a-10e9ddb5dc6b.

Zoals altijd zijn insprekers en toehoorders van harte welkom. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Als je iets anders met ons wilt bespreken, dan is dat natuurlijk prima. Laat het ons even weten.

Na het fractieoverleg is er een bestuursvergadering, die alleen toegankelijk is voor onze leden. Actuele informatie over onze activiteiten en standpunten staat op onze website (hollandskroon.groenlinks.nl), op Facebook (https://www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon/) en op Twitter (@GLhollandskroon).

Reacties
Lees meer
Load More In Bijeenkomsten
Comments are closed.

Lees ook

LADA zegt vertrouwen in vertrouwenscommissie op

Reacties …