Begin Algemeen Straalbezopen bestuurder sloopt bestelbusje

Straalbezopen bestuurder sloopt bestelbusje

2 min read
0
366

SCHAGERBRUG – Een bestuurder met een slok teveel op, heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Schagerbrug met zijn bestelbus verschillende obstakels geramd. Uiteindelijk kwam hij tegen een betonblok tot stilstand. De bijrijder, een 24-jarige man, raakte gewond en moest naar het ziekenhuis, meldt NH Nieuws.

De man botste op de Stolperweg, de N503, op het betonblok. De bestuurder had volgens de politie twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. Andere passagiers in het voertuig bleven ongedeerd. De bestelbus raakte zwaar beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. 

Reacties
Lees meer
Load More In Algemeen
Comments are closed.

Lees ook

Uitkeringsbedragen per 1 juli 2018

Reacties …