Hollands Kroon Actueel

Praat mee over nieuwe burgemeester

HOLLANDS KROON – De ambtstermijn van burgemeester Nawijn loopt af op 1 september 2018. Daarom gaat de gemeenteraad op zoek naar een nieuwe burgemeester. Om inwoners de gelegenheid te geven om input te geven op de profielschets, organiseren we op 15 mei een inwonersavond.

Passende burgemeester

Hier kunt u met raadsleden in gesprek over welk type burgemeester u voor Hollands Kroon passend vindt. De avond vindt plaats in de raadzaal in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna en duurt van 19.00 – 20.00 uur. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar griffie@hollandskroon.nl.

Denk mee via Argu

Digitaal kunt u ook meedenken over de profielschets. Dit kan via Argu; een online discussieplatform voor ieder die mee wil denken over het oplossen van problemen. Argu maakt discussies overzichtelijk door argumenten centraal te stellen. U vindt het forum hier. Tot en met 18 mei kunt u al uw ideeën en argumenten aandragen.

Opstellen profielschets

De uitkomsten van de inwonersavond en Argu worden meegenomen bij het opstellen van de profielschets. Die wordt besproken op woensdag 19 juni tijdens een openbare raadsvergadering in aanwezigheid van de Commissaris van de Koning in Noord-Holland, de heer Johan Remkes.

Reageer op dit onderwerp