Hollands Kroon Actueel

Zap Sportdag (Foto: ZAP)
Zap Sportdag (Foto: ZAP)

ZAP Sportdag groot succes

BREEZAND – Afgelopen Hemelvaart streden 4 jongens teams en 2 meisjes  op het B en het  C veld.  Om de sportvrouw dan wel sportman titel en voor de iets jongeren sportmeisje en sportjongen.

Verslag: Nico Verbruggen

De dag begon wat vochtig maar het was ideaal sportweer. Op de tennisbaan kreeg iedereen drie ballen uit een kanon toegeschoten waarna de deelnemers de bal in een vak terugsloegen. Iets verderop had VERMAIRE Breezand wat zand achtergelaten.(dank daarvoor)Het verspringen kon daar mooi op plaats vinden. Bertus en Ton waren zo vriendelijk geweest om een aantal extra lijnen te trekken zodat we konden bal verwerpen en sprinten, en daarvoor hoefden ze niet specsavers!!!

Het doelschieten en hoogspringen vond ook op het c veld plaats. Omdat op het A veld ZAP 2 speelde(die overigens een knap staaltje voetbal liet zien) vond de duurloop plaats rondom het B veld. Voor de jongste 2 rondjes en de oudere 3. 7 verschillende onderdelen met allemaal verschillende winnaars  

sportmeisje werd:

 1. Lieke van der Werf
 2. Lente Appelman
 3. Isa Toes

En Sportjongen:

 1. Wojtek Wozniak
 2. Boriz Tiebie
 3. Ruben Bloothoofd

sportvrouw:

 1. Bibi Werksman
 2. Jolie Wiersma
 3. Jasmijn van den Berg

Sportman:

 1. Jon Timmer
 2. Stan de Goede
 3. Ties Tiebie

Deze dag werd mogelijk gemaakt door de VRIENDEN van ZAP. Rest ons alleen nog de vraag of er volgend weer een sportdag is want 58 deelnemers van de 120 potentiele deelnemers dat viel niet mee en zeker in combinatie met een tekort aan vrijwilligers.

Vul in je agenda in 30 mei  2019 hemelvaart sportdag zap en overleg met Niel, Petra en ondergetekende.

Klik op de foto als u de slideshow niet wil bekijken

Zap Sportdag (Foto: ZAP)Zap Sportdag (Foto: ZAP)Zap Sportdag (Foto: ZAP)Zap Sportdag (Foto: ZAP)

Reageer op dit onderwerp